Laksewrap med grønnsaker
Fisk og grønnsaker passer sammen som hånd i hanske. Dette er en super måte å få i seg litt mer fisk på. Fiskestrimlene krydres og bakes i ovnen mens du gjør klare de herlige grønnsakene til denne supergode wrapen.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Skjær laksen i 2 cm tykke strimler. Vend dem i krydderet og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
- Stek strimlene i ovn 6-8 minutter til de er gjennomstekte.
- Pakk inn tortillalefsene og varm dem i ovnen.
- Skyll og tørk salaten. Skjær tomaten i terninger og rødløk i skiver.
- Mos avokado med limesaft og bland inn finhakket chili.
- Legg salatblader på tortillalefsene først og fyll på resten av ingrediensene.
- Rull dem sammen, gjerne i matpapir, og server dem nylaget.